Stormöte med Trojkan

I helgen hade vi arbetsdag! brunchVi insåg att med allt praktiskt och minilajv så hade vi inte riktigt tagit oss tid att faktiskt sitta ner och skriva det stora lajvet, som det här projektet ändå handlar om…

Vi hade en luddig bild av vad lajvet skulle handla om och en del lösryckta coola idéer, men nu när vi tror att vi beslutat oss för lokal så behövde vi också besluta vilken längd på lajvet som vore bäst och där någonstans börjar pusselbitar passa ihop! En heldag användes till att titta på teman, story, händelser, upplägg, roller samt bakgrundsstory. Dessutom gjordes lite tidsplaner och nu när storleken på lajvet var satt kikade vi igen på praktikaliteter som hemsida och behovet av bidrag och samarbetspartners.

cats
Katter gillar hantverk, det vet ju alla med katt. Lajvarrangerande är tydligen också ett hantverk.

Vi kommer skriva inlägg om vart och ett av de här momenten i sinomtid, istället för ett megainlägg här och nu, men vi ville bara säga: Det var trevligt och vi fick mycket gjort. En väl investerad dag.

Dessutom åt vi gott och hade tid att prata strunt till ganska långt in på natten efter att allt lajvtänkande gjort mos av våra hjärnor. Det är himla klokt av oss att välja att göra lajv med personer man trivs såhär bra med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s