Varför la vi lajvet i augusti?!

Ja nu var det verkligen länge sen det skrevs något på bloggen… Det ligger ett och annat halvfärdigt inlägg bland utkasten men det hjälper ju ingen.

Under senaste månaderna har arrangerandet gått in i sin näst sista fas, även kallad Allt Måste Bli Färdigt! Tusen saker som var för sig inte tar så lång tid lägger sig på hög och bildar små berg som inte verkar bli mindre. ”Några dokument ska skrivas” innebär helt plötsligt 13 a4sidor med text som måste prånglas ut, ”Litet informationsmejl till deltagarna” blir inte ett infomejl utan tre-fyra stycken eftersom man hela tiden kommer på fler saker som deltagarna kanske borde veta om.

Men man ska inte gnälla, även om det är en fas med ganska högt tempo och lite stress börjar kännas i hörnen så är det också fasen då saker börjar falla på plats och helheten börjar synas. Man börjar få en bild av hur lajvet faktiskt kommer se ut och det är väldigt skoj och pirrigt.

Under dessa månader blir det mest Skype-möten eftersom geografiska sommarfenomen lägger sig i mellan och alltid är något djur i England, Västervik, Visby, Skärgården, Portugal, Marocko, Visby igen, Göteborg… Våra möten över Skype tar nu i snitt 2-3 h och det avhandlas runt ett 10-tal punkter kring både praktiska saker och fiktion.

 

Dagar till lajvet: 12

Poster på Att Göra-listan: ca 30

 

Vid pennan

Er nattjobbande Bäfver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s